Bērzu sulas
Bērzu sulas tecina agri pavasarī. Bērzs ūdeni ņem no zemes dziļākajiem slāņiem, tas ir tīrs, pēc tam savā ceļā sulas bagātinās ar minerālvielām un ogļhidrātiem. Bērzu sulu var baudīt svaigu vai izmantot citu produktu ražošanā.
Bērzu sulu labās īpašības
Bērza sula ir pilna ar aminoskābēm, minerāļiem, enzīmiem, proteīnu, antioksidantiem un vitamīniem C un B. Cilvēki to novērtē attīrošo un urīndzenošo īpašību dēļ. Daudzi bērzu sulas iekļauj attīrošajās veselības kūrēs un izmanto ādas kopšanai.
Gardi produkti, ko BIRZĪ gatavo no bērzu sulas
Bez svaigas bērzu sulas, ko tecinām agri pavasarī, mēs saviem klientiem piedāvājam arī citus gardus bērzu sulas produktus – dažādu veidu dzirkstošas bērzu sulas, bērzu sulas sīrupu, kas ir iecienīts produkts gardēžu virtuvēs. Kā arī stipru alkoholisku dzērienu – bērzu sulas balzamu (40%).