Bērzu mojito
Sastāvdaļas:
- 150 ml Citrona BIRZĪ
- 50 ml gaišais rums
- 10 ml laima sula
- 2 tējkarotes brūnā cukura
- 8 svaigas piparmētru lapiņas
Pagatavošana:
Sastāvdaļas (rumu, cukuru, laimu un piparmētras) sapilda lielā glāzē, pievieno ledu.
Glāzi piepilda ar dzirkstošo bērzu sulu - Citronu Birzī.
BIRZĪ latē
Sastāvdaļas:
- 50 ml apelsīnu miziņu liķieris(Cointreau)
- 25 ml kafijas liķieris (Kahlua)
- 15 ml citronu sula
- 5 ml Angostura bitters
Pagatavošana:
Pagatavo šeikerī. Pārlej lielā glāzē ar ledu. Papildina ar upeņu BIRZĪ un apmaisa.
Saulrieta BIRZĪ
Sastāvdaļas:
- 150 ml Svaigi spiesta geifrūtu sula
- 10 ml cukura sīrups
Pagatavošana:
Lielā glāzē ar ledu. Papildina ar citrona Birzī un apmaisa.
Saules nogurdinātajiem
Sastāvdaļas:
- Chartreuse gelb 50 ml
- Laima sula 5 ml
- Upeņu BIRZĪ
Pagatavošana:
Pagatavo lielā glāzē, kura pilna ar ledu.
Visas sastāvdaļas salej glāzē un apmaisa.
Vasaras sapnis
Sastāvdaļas:
- 50 ml džins
- 25 ml liķieris Chambord (aveņu,kazeņu liķieris)
- 10 ml laima sula
- 10 ml cukura sīrups
Pagatavošana:
Pagatavo šeikerī. Pārlej lielā glāzē ar ledu. Papildina ar upeņu Birzī un apmaisa.
Saules BIRZĪ
Sastāvdaļas:
- 50 ml Gaišais rums
- 25 ml liķieris Galliano Vanilla
- 50 ml smiltsērkšķu sula
- 10 ml cukura sīrups
Pagatavošana:
Pagatavo šeikerī. Pārlej lielā glāzē ar ledu. Papildina ar citrona Birzī un apmaisa.
Latino BIRZĪ
Sastāvdaļas:
- 50 ml Pisco
- 25 ml citronu sula
- 5 ml Angostura bitters
- Vienas olas baltums.
Pagatavošana:
Pagatavo šeikerī. Pārlej lielā glāzē ar ledu. Papildina ar piparmētru Birzī un apmaisa.