Bērzu mojito

IMG_3219 Sastāvdaļas:
  • 150 ml Citrona BIRZĪ
  • 50 ml gaišais rums
  • 10 ml laima sula
  • 2 tējkarotes brūnā cukura
  • 8 svaigas piparmētru lapiņas
Pagatavošana: Sastāvdaļas (rumu, cukuru, laimu un piparmētras) sapilda lielā glāzē, pievieno ledu. Glāzi piepilda ar dzirkstošo bērzu sulu - Citronu Birzī.

BIRZĪ latē

IMG_3208Sastāvdaļas:
  • 50 ml apelsīnu miziņu liķieris(Cointreau)
  • 25 ml kafijas liķieris (Kahlua)
  • 15 ml citronu sula
  • 5 ml Angostura bitters
Pagatavošana: Pagatavo šeikerī. Pārlej lielā glāzē ar ledu. Papildina ar upeņu BIRZĪ un apmaisa.

Saulrieta BIRZĪ

IMG_3203Sastāvdaļas:
  • 150 ml Svaigi spiesta geifrūtu sula
  • 10 ml cukura sīrups
Pagatavošana: Lielā glāzē ar ledu. Papildina ar citrona Birzī un apmaisa.

Saules nogurdinātajiem

IMG_3196 Sastāvdaļas:
  • Chartreuse gelb 50 ml
  • Laima sula 5 ml
  • Upeņu BIRZĪ
Pagatavošana: Pagatavo lielā glāzē, kura pilna ar ledu. Visas sastāvdaļas salej glāzē un apmaisa.

Vasaras sapnis

IMG_3173Sastāvdaļas:
  • 50 ml džins
  • 25 ml liķieris Chambord (aveņu,kazeņu liķieris)
  • 10 ml laima sula
  • 10 ml cukura sīrups
Pagatavošana: Pagatavo šeikerī. Pārlej lielā glāzē ar ledu. Papildina ar upeņu Birzī un apmaisa.

Saules BIRZĪ

IMG_3168Sastāvdaļas:
  • 50 ml Gaišais rums
  • 25 ml liķieris Galliano Vanilla
  • 50 ml smiltsērkšķu sula
  • 10 ml cukura sīrups
Pagatavošana: Pagatavo šeikerī. Pārlej lielā glāzē ar ledu. Papildina ar citrona Birzī un apmaisa.

Latino BIRZĪ

IMG_3143Sastāvdaļas:
  • 50 ml Pisco
  • 25 ml citronu sula
  • 5 ml Angostura bitters
  • Vienas olas baltums.
Pagatavošana: Pagatavo šeikerī. Pārlej lielā glāzē ar ledu. Papildina ar piparmētru Birzī un apmaisa.