Cūkgaļas fileja kļavu sīrupā ar āboliem

Cūkgaļas fileja kļavu sīrupā ar āboliem

Sastāvdaļas:

  • 600g cūkas fileja
  • 1 ē/k olīveļļa
  • 2 āboli
  • 1 ķiploks
  • 2 ē/k kļavu sīrups
  • 1 ē/k baltais vai sarkanais balzāmetiķis
  • 2 ē/k pilngraudu sinepes

Pagatavošana:

Cūkgaļu sagriež 3 cm šķēlēs. Uzkarsētā eļļā no abām pusēm apcep, ne ilgāk par 5 min. Izņem no pannas. Pannā liek nomizotus, sagrieztus ābolus, vāra 3-4 min, līdz mīksti. Pievieno 3 ē/k ūdens, saspiestas ķiploka daiviņas, kļavu sīrupu un etiķi. Ieliek gaļas šķēles, dažas minūtes maisa, līdz cūkgaļa ir gatava un mērce ir bieza un lipīga. Beigās iemaisa pilngraudu sinepes.

Pievienot komentāru

Lūdzu ņemiet vērā, ka komentāri tiks apstiprināti pirms publicēšanas.